09/24/2018 Homecoming LOT Schedule

 
Monday 09/24/2018 Homecoming Modified Schedule
  Start Time End Time Length
Opening 8:00 AM 8:10 AM 10 min
Bulletin 8:10 AM 8:15 AM 5 min
Period 2 8:15 AM 9:25 AM 70 min
Recess 9:25 AM 9:40 AM 15 min
Passing 9:40 AM 9:45 AM 5 min
Period 4 9:45 AM 10:55 AM 70 min
Lunch 10:55 AM 11:25 AM 30 min
Passing 11:25 AM 11:30 AM 5 min
Period 6 11:30 AM 12:40 PM 70 min
Passing 12:40 PM 12:45 PM 5 min
LOT @ Pool 12:45 PM 1:45 PM 60 min
Published Print